Esso Mastercard

Mastercard

Når du anskaffer deg et Mastercard fra Esso, får du tilgang til en rekke fordeler. Disse fordelene er blant annet rabatter innen ulike kategorier og selvfølgelig rabatt på drivstoff. Esso hører til blant de største selskapene i Norge innen drivstoff og bensinstasjoner, og har per i dag ca. 110 stasjoner i landet. På disse stasjonene vil du få 35 øre i rabatt pr. liter drivstoff, når du tanker og betaler med ditt Esso Mastercard.

SEB_BankAnnet enn rabatt på drivstoff

Med et kredittkort fra et oljeselskap som Esso, får du selvsagt flere fordeler enn rabatt på drivstoff. Om vi begynner med begynnelsen, får du 15% rabatt på alle Nordic Choice hoteller i helgene og i ferieperioder. Skal du vaske bilen og gjør dette på en Esso stasjon, får du 20% rabatt. Du får tilgang til Esso sin egen portal for merkevarer, E‐shop. Her kan du handle på nettet, primært ting til bilen, men også ting til hjemmet. Totalt er det mange hundre produkter og kjente merkevarer til en spesiell pris, for deg som har Esso Mastercard. Du får også rabatt på leiebilen din hos Europcar, opp mot 20% og rabatt på fyringsolje fra Esso energi.

Det praktiske

Kortet blir utstedt av SEB banken. Kortet er faktisk et av de eldste på markedet og ble etablert i 2003. Det koster ingenting å få kortet og det er heller ikke noen årsavgift tilknyttet kortet. En må ha fast inntekt og være uten betalingsanmerkninger for å kunne søke. Du betaler 4% i påslag om du skal ta ut kontanter i minibanken. Skal du overføre penger fra kredittkortet og til din private konto, koster dette kr. 100,00. Den maksimale kredittgrense er på kr. 75.000,‐. Du får også mulighet for rentefri betalingsutsettelse i 45 dager. Betaler du senere enn dette, er den effektive renten på 26,66%.

Hva mer?

Om dere er en familie, d kan dere få inntil to kort pr. hovedkortinnehaver. Det vil si at den som søker og får innvilget kortet, i tillegg kan få et ekstra kort til et annet familiemedlem, med de samme fordelene. En kan også få tilknyttet en betalingsforsikring til kortet. Denne koster 0,85% av den utestående saldoen hver måned. Da slipper du å bekymre deg om betalingen til kredittkortet ditt, om uhellet skulle være ute. En kan bli syk i en lengre periode eller miste jobben. I slike tilfeller vil da forsikringen gå inn og dekke det utestående beløpet.

Comments are closed.